Keskus on suletud.

Poed 10-21, P 10-19

Rimi 8–22

Majaplaan Otsi

Ülemiste keskus sulgeb homsest ligi 200 kauplust

26.03.2020

Tulenevalt üle-eestiliselt kehtestatud korraldustest on homsest suletud peaaegu kogu Ülemiste keskus rohkem kui 200 kaupluse ja söögikohaga. Endiselt jäävad avatuks näiteks toidu- ja lemmikloomakauplused, apteek, telekommunikatsiooni ettevõtete esindused ja mitmed söögikohad, kes pakuvad kaasaostu võimalust.

Sarnaselt kõikide teiste Eesti kaubanduskeskusega kestab piirang valitsuse esialgse plaani järgi vähemalt kaks nädalat, pärast mida vaadatakse olukord uuesti üle.

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits kinnitas, et kaubanduskeskus on sulgemisteks valmistunud ning jätkuvalt tagatakse kõik terviseameti ohutusnõuded avatud pindadel.

“Kaubanduskeskuste sulgemise otsus oli juba tükk aega õhus ja ilmselgelt on neid, kes seda pooldavad, ja neid, kes mitte. Ka riigiti on kaubanduskeskuste regulatsioonid sel keerulisel ja raskel ajal erinevad. Loodan väga, et ranged meetmed kannavad vilja ja saame mõne nädala möödudes täheldada viiruse taandumist”.

Pärnits julgustab kõiki kaubanduskeskuse külastajaid kasutama keskuses olevaid desinfitseerimisvahendeid ja hoidma teiste inimestega vähemalt kaks meetrit vahet.

“Palume tungivalt koroonaviirusele sarnaste haigussümptomitega keskust mitte külastada. Tervetel inimestel palume nende endi ja kõikide teiste külastajate huvides kasutada desinfitseerimisvõimalusi ja vähendada inimeste vahelist kokkupuudet”. Eakatel ning teistel COVID-19 riskigruppi kuuluvatel inimestel soovitab keskus teha vajalikke poeskäike hommikuti või võimalusel saata enda eest poodi riskigruppi mittekuuluv pereliige, et olla kaitstum nakkuse eest.

Alates homsest saab Ülemiste keskusesse siseneda kahest kohast: Suur-Sõjamäe tänava poolsest uksest (eelkõige jalakäijad) ja keskuse taga asuvast maa-alusest parklast (eelkõige autodega külastajad). Muud uksed ja parkimismaja on suletud.

Külastajatele on suletud ka terve teine korrus, kuna kõik avatuks jäävad kauplused asuvad esimesel korrusel. Lemmikloomakauplused PetCity ja Bosse on avatud eraldi sissepääsude kaudu.

Ülemiste keskuse skeem (koos sissepääsude ja desinfitseerimisvõimalustega):


Uudised

29.04.2024

Tiia Nõmm: rohelise mõtteviisi juurutamisel tuleb inspireerida ja nügida, aga ei tohi inimestele närvidele käia!

Ülemiste keskus ei ole keskkonnasõbralik ainult paberil, vaid looduse hoidmise nimel teeb iga päev tööd nii tehisintellekt, usin mesilaspere kui ka keskuse juhtkond, kes soovib, et kunagisest rä...
Loe edasi
24.04.2024

Ülemiste pikaaegne töötaja: ma olen meie keskuse fänn!

Eesti üks suuremaid kaubanduskeskusi Ülemiste keskus avati 20 aastat tagasi, Euronics koos sellega.
Loe edasi
22.04.2024

Milliseid riideid kandsime me 20 aastat tagasi? Kas toonased moeröögatused tulevad tagasi?

Nullindad tundub juba kauge minevik, aga kui siiski meenutama hakata, kuidas me toona riides käisime, tundub vahe praegusega väga suur.
Loe edasi
Vaata kõiki uudiseid

Kuidas meie juurde tulla

Linnaliinibussid nr 2, 7, 15, 45, 49, 64, 65

Tramm nr 2 ja nr 4 (Lähim peatus „Majaka põik“)

Rongiga peatusesse “Ülemiste”

Väliparklas, parkimismajas ja maa-aluses parklas saab tasuta parkida viis tundi, seejärel muutub parkimine tasuliseks.

Keskuse juures asuvad turvalised Bikeep rattaparklad

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.